Casă cu etaj și mansardă (având subsol parțial), București

Proiectul de consolidare și extindere a acestei case din București a implicat o abordare complexă pentru a transforma o clădire în paragină într-o locuință modernă, confortabilă și funcțională.

Suprafață 310 mp utili
4 camere, 4 băi, 1 birou, mansardă
Proiectare, consolidare, construcție și amenajare interior și exterior
București
poze exterior casa cu etaj si mansarda bucuresti (1)

Detalii proiect casa cu etaj si mansarda

Clientul ne-a cerut atât proiectarea și autorizația de construire cât și design interior + exterior și supervegherea șantierului.

Proiectul a început cu o consolidare amănunțită a structurii existente a casei, pentru a asigura siguranța și stabilitatea clădirii. Au fost astfel efectuate demolări parțiale, lucrări riguroase la fundație, structură și pereții portanți. După consolidare, am continuat cu extinderea casei, completând etajul și construind mansardă.

Designul interior în stil industrial, folosit atât la bucătărie, living cât și la dormitorul și baia matrimonială, a fost pus în evidență de ferestre mari pentru a maximiza lumina naturală. Mansardă a fost proiectată că un spațiu polivalent, care poate fi folosit că o cameră suplimentară, un spațiu de relaxare sau chiar o zonă de depozitare.

Proiectul de consolidare, extindere și amenajare a transformat această casă într-o locuință modernă și spațioasă, potrivită pentru nevoile și dorințele unei familii. Această renovare a adăugat valoare proprietății și va oferi un mediu de trai confortabil și elegant în inima Bucureștiului.

Amenajare exterior

Exterior casa

Fațadele acestei case sunt o reprezentare a eleganței clasice cu un strop de modernitate. Cu un design deosebit, casa atrage privirile și emană un farmec aparte.

Cărămida aparentă oferă casei o notă de autenticitate. Nuanțele calde ale cărămizii adaugă un caracter aparte întregii construcții.

Tamplăria gri a geamurilor aduce un contrast subtil față de cărămida aparentă. Acestea încadrează frumos ferestrele, oferind o notă elegantă și estetică fațadei.

casa-etaj-si-mansarda-bucuresti
proiect-casa-etaj-si-mansarda-bucuresti
poze exterior casa cu etaj si mansarda bucuresti (2)

Iluminat exterior

La acesta casă cu etaj și mansardă am ales pentru iluminatul exterior aplice cu iluminare pe verticală, punând astfel în evidență silueta întregii clădirii.

poze exterior casa cu etaj si mansarda bucuresti (3)

Amenajare interior

Living cu semineu

Cărămida aparentă de pe pereți adaugă o notă de autenticitate și căldură spatiului deschis.

Pe peretele lung al camerei, un semineu impresionant, crează o atmosferă relaxantă, devenind punctul focal al livingului.

Mobila cu aspect vintage adaugă un farmec aparte încăperi.

Luminile calde și iluminarea strategică adaugă o notă romantică și misterioasă, completând atmosfera confortabilă și plină de farmec a întregului spațiu.

amenajare living cu semineu-proiect case bucuresti (3)
amenajare living cu semineu-proiect case bucuresti (2)
amenajare living cu semineu-proiect case bucuresti (1)

Bucatarie in stil industrial

Clientul și-a dorit o bucătărie în stil industrial, funcțională și spațioasă. Am desenat proiectul de mobilă bucătărie pe comandă și am urmărit montajul.

Mobilierul negru adaugă o notă puternică și contemporană întregii bucătării. Cu linii curate, acesta emană eleganță și rafinament.

Elementele metalice, precum mânerele, accesoriile și corpurile de iluminat, creaza un contrast plăcut în comparație cu mobilierul negru.

Blatul cu finisaj lemn adaugă o notă caldă și naturală, echilibrând aspectul rigid al elementelor metalice și negre.

Pereții, cu caramida aparentă, adaugă și ei o notă autentică stilului industrial.

amenajare-bucatarie-stil-industrial-bucuresti
proiect-bucatarie-stil-industrial-mobila-bucatarie-pe-comanda-bucuresti
bucatarie-stil-industrial-casa-bucuresti

Baie matrimoniala

Cada stand-alone este punctul central al băii, un element elegant care atrage atenția și creează o atmosferă de lux și relaxare.

Pardoseala ceramică cu finisaj lemn adaugă o notă de căldură și naturalețe în spațiu. Aceasta creează un contrast plăcut cu peretele ceramic și completează aspectul industrial al băii.

proiect de casa Bucuresti-amenajare baie matrimoniala cu cada

Baie mica #1

Aceasta este a doua baie de la etaj și a fost gândită pentru dormitorul pentru musafiri.

proiect de casa Bucuresti-amenajare baie mica cu cada

Baie mica #2

O altă baie in aceasta casa cu etaj si mansarda este aplasată chiar la ultimul nivel, pentru a deservi atât biroul cât și spațiul de relaxare.

proiect de casa Bucuresti-amenajare baie mica

Dormitor in stil industrial

Cu o combinare perfectă între caramida aparentă, parchetul din lemn masiv și draperiile negre, acest dormitor industrial este un spațiu impresionant și plin de caracter.

Este locul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de o atmosferă distinctivă și atrăgătoare în fiecare seară.

amenajare dormitor matrimonial-proiect casa Bucuresti

Dormitor alb la mansarda

Combinand armonios parchet din lemn masiv și mobila albă, acest dormitor la mansardă devine un sanctuar de odihnă și relaxare, unde poți scăpa de agitația zilnică și te poți bucura de momente liniștite și plăcute în fiecare zi.

amenajare dormitor mansarda-proiectare Bucuresti

Spatiu de recreere la mansarda

Pereții albi, parchetul din lemn masiv și biblioteca plină cu cărți de la mansardă te învăluie cu o energie pozitivă și o atmosferă prietenoasă, invitându-te să te relaxezi și să te bucuri de fiecare moment petrecut într-un colț intim și inspirațional.

Spatiu de recreere la mansarda- Arhitect Bucuresti

Casa scarii in stil industrial

În aceast proiect casa cu etaj și mansarda, scara este un element important. Am folosit o scară open space, cu treptele de lemn, pentru a creea senzația de spațiu generos și continuitate cu restul casei.

amenajare casa scarii in stil industrial open space-Bucuresti
Scroll to Top