Casă cu mansardă și balcon, București

Proiectul de consolidare și extindere a clădirii din anul 1940 a rezultat într-o frumoasă casă urbană cu spațiu interior frumos organizat pentru locuire sau servicii.

Suprafață 130 mp utili
3 camere, 3 băi, bucătărie
Proiectare, consolidare, construcție și amenajare interior și exterior
București
proiect casa cu mansarda Bucuresti (1)

Proiect casa cu mansarda si balcon

Construit în jurul anilor 1940 în cartierul evreiesc al Bucureștiului, imobilul face parte dintr-o zona de case „scăpate” de demolările comuniste. Layoutul modest constând în două camere de locuit și dependințe, precum și structura de rezistență a clădirii au impus o serie de intervenții.

In acest proiect, am obținut un parter deschis în care bucătăria se continuă cu zona de dining și living și o mansardă cu un dormitor generos în stil american. Au fost folosite materiale de calitate high-end și echipamente furnizate de producători de renume precum: Gerard, Velux, Schuco, Baumit, Geberit, Rehau, Atlas Concorde, Dulux.

Amenajare exterior

Exterior casa

Pentru partea de exterior, am creat toate desenele tehnice și imaginile 3D după care au fost executate lucrările în șantier.

Pentru construirea casei am evaluat și contractat o echipa de construcții (cu acordul clientului), am urmărit șantierul pe toate etapele de execuție și gestionat materialele și bugetul stabilit împreună cu clientul.

proiect casa cu mansarda Bucuresti (2)
proiect casa cu mansarda Bucuresti (3)

Proiect gard

Pentru proiectul de gard am ales un model elegant și simplu.

Ne-am ocupat atât de desenarea și autorizarea proiectului de gard cât și de găsirea unui producător care să îl execute și să îl monteze.

proiect casa cu mansarda Bucuresti (5)

Iluminat exterior

Luminile plasate la baza clădirii dau un aspect elegant întregii case, fiind în același timp utile în iluminarea eficientă a aleilor din jurul acesteia.

proiect casa cu mansarda Bucuresti (4)
Scroll to Top